Petev veruje u povratak Berbatova u tim: Voleo bih da se sretnem sa njim

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petev veruje u povratak Berbatova u tim: Voleo bih da se sretnem sa njim

Novi selektor bugarske fudbalske reprezentacije Ivajlo Petev veruje da će moći da ubedi Dimitra Berbatova da se vrati u tim, čime bi se oživele šanse za plasman na prvenstvo Evrope 2016.

Berbatov je završio reprezentativnu karijeru 2010. a prethodni selektor Luboslav Penev - koji je dobio otkaz zbog loših rezultata u kvalifikacijama, nje uspeo da ga nagovori da se vrati.

33-godišnji napadač Monaka Berbatov najbolji je strelac u istoriji bugarske reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa 48 postignutih golova.

"Ambicija mi je da se sa njim sretnem i da porazgovaramo,pa ćemo onda videti šta će se dogoditi", rekao je Petev.

Bugarska je četvrta u grupi H kvalifikacija za EP sa četiri boda iz isto toliko utakmica, šest manje od vodećih Hrvatske i Italije, a pet iza Norveške.

Dve prvoplasirane ekipe obezbediće mesto na EP 2016.

Bivši napadač Mančester Junajteda i Totenhema je u januaru prešao iz Fulama u Monako na pozajmicu, da bi manje od pet meseci kasnije potpisao jednogodišnji ugovor sa francuskim prvoligašem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.