Pešić: Meč sa Širokim prava prilika za pobedu

Izvor: Blic, 15.Dec.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Meč sa Širokim prava prilika za pobedu

Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je danas da je duel protiv Širokog prava prilika da njegova ekipa pokaže koliko je napredovala u prethodnom periodu i konačno zabeleži pobedu u Jadranskoj ligi.

"Očekuje nas težak zadatak, jer igramo protiv stvarno dobrog tima. Uvek je teško igrati protiv kompaktnog kolektiva, a oni su to u dosadašnjem delu lige pokazali. Radi se o ekipi koja igra modernu košarku i dosta trči. Mi imamo veliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ime i možda se ponekad i pretera u svemu tome, ali ime mora da se opravda rezultatima", rekao je Pešić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Crveno-beli su u dosadašnjem toku Jadranske lige zabeležili dve pobede i devet poraza, od čega šest uzastopnih, dok Široki ima učinak 5-5.

"Svi igrači su napravili korak napred. Ne samo što su razumeli šta se od njih traži, nego što su to i pokazali. Nažalost, naše navijače, a oni su nam najvažniji, interesuje rezultat, a mi sve to nismo materijalizovali", kazao je Pešić.

Iskusni stručnjak pozvao je navijače da dođu u što većem broju u Pionir.

"Siguran sam da ćemo mi to da vratimo na pravi nacin, ali sada nam je zaista potrebna podrška, da nam veruju da smo dobro radili i da ćemo sigurno da pružimo maksimum. Mislim da imamo dobre šanse da pobedimo, što bi bila velika satisfakcija", dodao je on.

On je ponovio i da je razgovarao sa srpskim internacionalcem Markom Jarićem o mogućnosti dolaska u Zvezdu, ali da zasad ništa nije dogovoreno.

Utakmica 12. kola Jadranske lige Crvena zvezda - Široki igra se u petak od 19 sati u hali Pionir.

Povezane vesti: Pešić: Šteta zbog propuštene prilike protiv Makabija Pešić: Makabi je kao ranjeni lav, mladi igrači nek se pokažu Pešić: Nedostaju nam povređeni igrači, biće pobeda Pešić: Prvak Slovenije mora da se poštuje, nadamo se pobedi Pešić: Niko neće da dođe u Zvezdu, svi bi u Partizan
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešić: Meč sa Širokim prilika za pobedu

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Dec.2011

Trener Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je da je duel protiv Širokog prava prilika da njegova ekipa pokaže koliko je napredovala u prethodnom periodu i konačno zabeleži pobedu u Jadranskoj ligi.. . – Očekuje nas težak zadatak, jer igramo protiv stvarno dobrog tima. Uvek je teško...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Pešić: Veliko ime mora da se opravda rezultatima

Izvor: Sportal.rs, 15.Dec.2011

Učinak od dve pobede u 11 utakmica ABA lige upalio je alarm na Malom Kalemegdanu pred meč sa Širokim (petak, 19:00). Tim iz Hercegovine uvek je rado viđen gost u "Pioniru", pošto po nepisanom pravilu odlične partije protiv beogradskih rivala pruža samo u svojoj "Pecari".

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.