Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jun.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perez: Ronaldo uvrijeđen, ali ostaje u Realu

Napadač Real Madrida Kristijano Ronaldo ljut je i uvrijeđen jer ga španski tužioci terete za utaju poreza, ali neće napustiti Španiju, tvrdi predsjednik kluba Florentino Perez.

Ronaldo je upravo od Pereza zatražio da ga pusti u drugi klub, nakon što je optužen da je na Djevičanskim ostrvima sakrio 14,7 miliona evra, ali prvi čovjek Reala je odbacio takvu mogućnost.

"Ronaldo ima ugovor do 2021. godine. Ono što znamo je da je rekao saigračima da je ljut. Mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su svašta pisali i ne mogu da im dam preveliku važnost. Pričaćemo poslije Kupa konfederacija", rekao je Perez za Espanja radio.

Perez je još jednom stao u odbranu zvanično najboljeg fudbalera Evrope.

"On je čovjek od integriteta i ispunjava sve svoje obaveze. Postoji mnogo ljudi koji žele da ga povrijede, a mi smo oduševljeni što je u Realu. Uvjeren sam da će ostati", rekao je Perez, dodavši ipak da je prvi prioritet da se produži ugovor treneru Zinedinu Zidanu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.