Paunić je novi igrač Astane

Izvor: MVP.rs, 31.Okt.2014, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paunić je novi igrač Astane

Nekadašnji reprezentativac Srbije je pronašao angažman.

Astana sve više ulaže u svoj klub. Posle Nika Kenera-Medlija angažovala je još jednog košarkaša iz Endesa lige, a u pitanju je Ivan Paunić (27, 194), objavio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović na svom Tviter profilu.

Srpski bek je prethodne sezone nastupao za Fuenlabradu, a prosečno je beležilo 8.3 poena, 1.5 skokova i 1.3 asistencije na 34 odigrane utakmice. Za tri poena je >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << šutirao fantastičnih 48 odsto!

Tako se Paunić vratio u VTB ligu, jer je ranije bio član Azovmaša i Nižnjeg Novgoroda. Pored pomenutih klubova igrao je i za: Partizan, Mega Ishranu, Mornar, Vojvodinu, Ostende, Aris, Virtus Bolonju i Lagun Aro.

(foto: Lydia Calvo / Fuenlafreak.com)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.