Partizan pomaže jedinom srpskom klubu iz Hrvatske

Izvor: Mondo, 28.Nov.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pomaže jedinom srpskom klubu iz Hrvatske

Predsednik crno-belih Zoran Popović poklonio je kopačke fudbalerima iz Vojnića.

Foto: MN Press

Nogometni klub Petrova Gora, jedini srpski fudbalski klub u Hrvatskoj, doputovao je u petak u posetu Beogradu, a i u subotu je imao niz aktivnosti.

Nakon što su posetili Skupštinu Srbije, Staru Pazovu i "Kuću fudbala" Fudbalskog saveza, juniorska i seniorska ekipa Petrove Gore odigrale su u subotu dve prijateljske utakmice sa ekipama FK Fruškogorac u Sremskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kamenici.

Delegaciju i fudbalere iz Vojnića pozdravili su, između ostalih, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, kao i predsednik FK Partizan Zoran Popović, koji im je poklonio 24 para kopački.

Klub iz Humske jedan je od suorganizatora posete NK Petrova Gora Srbiji, a na proleće će mu i sam biti domaćin.

NK Petrova Gora osnovan je 1946, pa ugašen pred početak rata, a 2006. je reaktiviran, u periodu povratka Srba u Vojnić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.