Partizan našao pleja - Bejker stiže u Humsku! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan našao pleja - Bejker stiže u Humsku! (VIDEO)

Amerikanac je dosadašnje košarkaško iskustvo sticao na Nju Meksiko Stejtu, a ovo će mu biti premijerni dolazak na Stari kontinent

Partizan je pronašo plejmejkera! U pitanju je Ijan Bejker (1993, 185 cm), koji će prema pisanju Večernjih novosti u narednih nekoliko dana staviti partaf na ugovor sa višestrukim srpskim i regionalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šampionom.

, nakon što nije izabran na ovogodišnjem NBA Draftu.

Bejker je u minuloj sezoni izabran za najboljeg igrača Zapadne konferencije u koledž košarci i nema sumnje da će biti solidno pojačanje u odnosu na finansijsku situaciju u Humskoj, uz očekivani period adaptacije koji će biti neophodan.

U protekloj sezoni u NCAA, Bejker je beležio 16,7 poena i po 4,2 skoka i asistencije za 33 minuta na parketu.



(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bejker stiže u Partizan (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Avg.2017

Košarkaški klub Partizan se dogovorio sa američkim bekom Ijanom Bejkerom, koji bi narednih dana trebao da potpiše ugovor sa crno-belima U Humskoj ne sede skrštenih ruku. Američki košarkaš Ijan Bejker je novi igrač Partizana, a u narednih nekoliko dana bi trebao dapotpiše...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.