Pančev iz Skoplja poslao jaku poruku Delijama (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2016, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančev iz Skoplja poslao jaku poruku Delijama (VIDEO)

Foto: Marko Todorović

Redakcija Telegrafa bila je u Skoplju u gostima kod Darka Pančeva, koji je za naš portal govorio o Bariju, putu do krova Evrope, dogodovštinama iz svlačionice crveno-belih u ''zlatnoj generaciji'', kao i o mnogim drugim temama.

Pančev nije bio u mogućnosti da se pojavi u Sava centru na obeležavanju 25 godina od Barija i mnogi navijači Zvezde su bili razočarani što nisu mogli da vide uživo ''Kobru sa Vardara'', čiji je penal upisao klub sa Marakane >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zlatnim slovima u istoriju kluba.

Ipak, putem video poruke u kameru Telegrafa obratio se Delijama i poručio je da je oduševljen podrškom koju pružaju ekipi.

Foto: Marko Todorović

- Nema šta, neka podržavaju klub kao što ga podržavaju. Svi su iznenađeni, ne i ja, ali svi ovde koji prate fudbal kažu svaka čast. Na onako, objektivno, siromašno prvenstvo kao što je sada, bez neke velike motivacije za njih, oni guraju, navijaju i pune tribinu.

- Mislim da su velika injekcija igračima, definitivno. Samo da im se to vrati sa rezultatima pa da budu potpuno zadovoljni.

OMILJENA ZVEZDINA PESMA MI JE ONA KOJU JE NAPRAVIO BAJAGA

Imate li neku omiljenu navijačku pesmu?

- Sviđa mi se ona Bajagina ''Zvezda, Zvezda'', ali ima i drugih pesama koje su mnogo lepe - poručio je Darko.

Pogledajte video:



(M. M. /D. U.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.