Pad srpskih tenisera na ATP listi

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Avg.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pad srpskih tenisera na ATP listi

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ostao je peti na danas objavljenoj ATP listi, dok su ostala trojica među 100 zabeležili pad.

Đoković, koji je završio sezonu, ima 5.325 bodova. Viktor Troicki je nazadovao dva mesta i sada je 47. na svetu.

Veći pad zabeležili su Janko Tipsarević i Dušan Lajović. Tipsarević je nazadovao 11 mesta do 69. pozicije, a Lajović 14 i sada je 82. na svetu.

Prvi na ATP listi i dalje je Endi Marej, ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Rafaela Nadala, Rodžera Federera i Stanislasa Vavrinke.

Šesto mesto zauzima Marin Čilić, iza koga je sada Aleksander Zverev, koji je napredovao za jednu poziciju posle trijumfa na turniru u Montrealu.

Zverev je prestigao Dominika Tima koji je osmi, a među 10 najboljih su još Kei Nišikori i Miloš Raonić.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP: Đoković peti, Troicki 47.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2017

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ostao je na petom mestu najnovije ATP liste, dok su njegovi sunarodnici u Top200 zabeležili padove...Viktor Troicki je nazadovao za dve pozicije i sada je 47. na svetu, Janko Tipsarević za čak 11 na 69, Dušan Lajović je 82. zbog pada od 14 mesta, Laslo Đere...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.