Pablo Mouče u Olimpiji

Izvor: Mondo, 20.Jan.2017, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pablo Mouče u Olimpiji

Argentinac će u novom klubu igrati sa slavnim napadačem Santa Kruzom.

Foto: MN Press

Brazil - Argentina - Srbija - Paragvaj!

Argentinski fudbaler Pablo Mouče, koji je prethodnih šest meseci proveo na pozajmici u Crvenoj zvezdi i potom vraćen brazilskom Palmeirasu, blizu je novog angažmana.

Prema pisanju brojnih južnoameričkih medija ovaj vezista će u narednih godinu dana nositi dres paragvajske Olimpije pošto je Palmeiras, načelno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << postigao dogovor sa timom iz Asunsiona o novoj pozajmici.

Mouče sa Palmeirasom ima ugovor do 2019. godine, a ovo mu je treća uzastopna pozajmica.

BABUNSKI

Makedonski fudbaler David Babunski je takođe blizu odlaska iz Crvene zvezde i najverovatnije će završiti u Jokohami, japanskom klubu u koji je ovog januara već stigao Ugo VIjeira.

Prvo je bio pozajmljen Lanusu, a potom i Crvenoj zvezdi, a sada će u slavnom paragvajskom klubu, u kom će igrati sa napadačem Rokeom Santa Kruzom, pokušati da povrati staru formu iz dana u Boki Juniors.

Pablo Mouče će pre zvaničnog potpisa sa Olimpijom doći u Beograd i pokušati da završi papirologiju sa Zvezdom za koju je jesenas odigrao 14 mečeva i zabeležio dve asistencije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.