PSV doveo defanzivca Kopenhagena

Izvor: Sportal.rs, 22.Feb.2012, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSV doveo defanzivca Kopenhagena

Fudbalski klub PSV Ajndhoven saopštio je na svom sajtu da je postigao dogovor o transferu odbrambenog igrača Kopenhagena Matiasa Jorgensena na kraju sezone, prenosi Beta.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSV dovodi Matiasa Jorgensena

Izvor: Beta, 22.Feb.2012

BEOGRAD, 22. februara 2012. (Beta) - Fudbalski klub PSV Ajndhoven saopštio je u sredu na svom sajtu da je postigao dogovor o transferu odbrambenog igrača Kopenhagena Matiasa Jorgensena na kraju sezone...On .

Nastavak na Beta...

PSV dovodi Jorgensena na leto

Izvor: B92, 22.Feb.2012

Fudbalski klub PSV Ajndhoven saopštio je da je postigao dogovor o transferu odbrambenog igrača Kopenhagena Matiasa Jorgensena na kraju sezone...Jorgensen će u PSV doći kao slobodan igrač, pošto mu u junu ističe ugovor i sa vodećim klubom holandskog prvenstva potpisaće ugovor do leta 2016. godine...Klub...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.