Izvor: HotSport.rs, 30.Apr.2016, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI PUT U ISTORIJI: Krotone u Seriji A

Remijem na gostovanju Modeni (1:1) fudbaleri Krotonea i teoretski su obezbedili plasman u Seriju A pošto su postali nedostižni svima osim Kaljariju.

Klub koji je osnovan davne 1910. godine i koji je praktično bio u bankrotu od 1979. do 1991. godine ove sezone je tek 12. put bio član Serije B, a postao je tek treći tim iz Kalabrije koji je došao do eltinog ranga.
KAKAV GOL? STRAŠAN GOL: Ibrina magija, Kavanijev šmek i Maksvelov slalom – u jednom golu! (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Posle 39 odigranih utakmica Krotone je osvojio 78 bodova odnosno ima pet više od drugoplasiranog Kaljarija odnosno čak 13 od Trapanija koji je na trećem mestu. Plasman u Seriju A obezbediće prve dve ekipe na tabeli i još jedna kroz plej-of.
POČINJE TRANSFER LUDILO: Juventusov prvi korak ka ‘drim timu’

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

MOŽE DA IDE: Konte pušta Kurtou

Izvor: HotSport.rs, 30.Apr.2016

Novi menadžer Čelsija Antonio Konte izjasnio se povodom sve češćih najava i zahteva Tiba Kurtoe da napusti klub iz Londona.. . Kako piše Dejli Miror italijanski stručnjak je poručio upravi da može da proda belgijskog golmana u slučaju da stigne ponuda koja bi zadovoljila apetite kluba sa Stamford...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.