PROBLEM VIŠE ZA ĐORĐEVIĆA: Bogdanović i dalje oseća bolove u leđima

Izvor: Kurir, 01.Sep.2015, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEM VIŠE ZA ĐORĐEVIĆA: Bogdanović i dalje oseća bolove u leđima

BEOGRAD - Jedan od najboljih srpskih košarkaša Bogdan Bogdanović još se nije oporavio od povrede leđa, a EP će startovati za nekoliko dana.

Bogdanović je celog leta imao problema sa leđima zbog čega nije pokazao najbolje igre na prijateljskim mečevima.

"Bogdan i dalje oseća bolove u mišićima leđa, to nema nikakve veze sa kičmom. Potrebno je mirovanje za takvu vrstu problema, ali vremena za mirovanje nema dovoljno. Moraćemo da ga opterećujemo postepeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i dozirano", rekao je doktor reprezentacije Dragan Radovanović.

U pomoć lekarskom timu KSS priskočio je nacionalni olimpijski komitet.

"Dobili smo na pozajmicu najsavremenije aparate za terapiju, koje nosimo na Evropsko prvenstvo, tako da ćemo tokom šampionata konstantno raditi na osposobljavanju Bogdanovića za veće napore u mečevima. Šta da radimo, slične probleme imao je i na Evropskom prvenstvu u Sloveniji pre dve godine", naveo je Radovanović za "Večernje novosti".

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević bi uskoro trebalo da saopšti konačan spisak igrača za EP, koje startuje u subotu. Naša selekcija će u prvom kolu igrati protiv Španije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.