Izvor: HotSport.rs, 01.Dec.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIMERA: Luis Enirke je najbolji trener, a kome je pripalo laskavo priznanje za igrača godine?

Fudbaler Barselone Lionel Mesi proglašen je za najboljeg igrača ove godine u Primeri u izboru profesionalaca španskog prvenstva, dok je nagradu za trenera dobio Luis Enrike.

Mesi je dobio priznanje i za najboljeg napadača, njegov saigrač Klaudio Bravo najbolji je golman, a fudbaleri Reala Serhio Ramos i Džejms Rodrigez pobedili u konkurenciji defanzivaca, odnosno veznog reda.
Brazilac Nejmar najbolji je igrač sa američkog kontinentata >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji igra u Primeri, Sofijan Fehuli (Valensija) iz Afrike, dok je Kristijano Ronaldo dobio nagradu “Peta zvezda”.
The post PRIMERA: Luis Enirke je najbolji trener, a kome je pripalo laskavo priznanje za igrača godine? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Sampaoli kandidat za trenera Flamenga

Izvor: Beta, 01.Dec.2015

Selektor fudbalske reprezentacije Čilea Horhe Sampaoli mogao bi da napusti taj posao i preuzme Flamengo, preneli su danas brazilski mediji.Sampaoli bi mogao da postane trener Flamenga, ako na izborima za predsednika tog brazilskog kluba 7. decembra bude izabran Valim Vaskonseljos.Sampaoli, koji je početkom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.