PREŽIVEO NA KLUPI Murinjo ipak dobio podršku uprave posle poraza od Sautemptona

Izvor: Blic, 04.Okt.2015, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREŽIVEO NA KLUPI Murinjo ipak dobio podršku uprave posle poraza od Sautemptona

Žoze Murinjo je posle poraza protiv Sautemptona poručio članovima uprave Čelsija da ga smene ako to žele, ali to se, ipak, nije dogodilo.

Kako prenose ostrvski mediji, na hitnom sastanku Upravnog odbora "plavaca" koji je održan u subotu uveče, uprava na čelu sa vlasnikom Romanom Abramovičem dala je podršku Portugalcu u pokušaju da se zaustavi rezultatski kolaps.

Podsetimo, Čelsi je protiv Sautemptona doživeo četvrti ligaški poraz i ukupno šesti u sezoni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Klub je na 16. mestu posle osam kola u kojima je osvojio mizernih osam bodova.

Utisak je da je vlasnik Roman Abramovič jako razočaran rezultatima ali i da je svestan da ovog puta krivac nije Murinjo, te je rešio da mu pruži podršku u pokušaju da konsoliduje redove šampionske ekipe. Rus jako dobro zna da bi otkaz značio i definitivan rastanak sa Murinjom čime bi se definitivno ugrozio svaki budući pokušaj obnavljanja saradnje.

Kada ga je otpustio u septembru 2007. godine, Abramovič je morao da mu plati 18 miliona funti na ime obeštećenja zbog prevremenog raskida ugovora. Murinjo će imati dve nedelje da pokuša da dovede u red tim koji je daleko od prošlogodišnje forme.

Naredni meč Čelsija je duel sa Aston Vilom takođe na "Stamford bridžu", na programu je 17. oktobra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Abramovič i dalje veruje u Murinja

Izvor: B92, 04.Okt.2015

Žoze Murinjo dobio je podršku uprave Čelsija na čelu sa Romanom Abramovičem i nakon poraza od Sautemptona...Šampion Engleske je tek 16. na tabeli Premijer lige sa svega osam bodova iz isto toliko kola, a doživeo je već šest poraza u sezoni...Nakon ubedljivog poraza od "svetaca" na Stamford Bridžu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.