Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2016, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET: Durent i Vestbruk ukrali pobedu Sparsima (VIDEO)

Sparsi su u drugom meču polufinala Zapada propustili priliku da povedu sa 2:0. Sa 57 poena Durent i Vestbruk ostavili su Oklahomu u igri.
Domaćini su su imali su i poslednji napad na 13,5 sekundi do kraja, ali se nisu najbolje snašli. Peti Mils je promašio otvoreni šut za tri poena, a posle gužve u reketu, igrači San Antonia nisu uspeli da upute šut pre isteka vremena.
Sparsi ni pored fantastične partije LaMarkusa Oldridža, koji je upisao 41 poen i osam >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << skokova, nisu uspeli da povedu sa velikih 2:0 u seriji.
Za to je s druge strane najzaslužniji ubojiti dvojac Tandera Vestbruk – Durent. Vestbruk je imao 29 poena, 10 asistencija i sedam skokova, dok je Durent ubacio poena manje i imao sedam skokova. Njima se pridružio Stiven Adams sa dabl – dabl učinkom od čak 17 skokova i 12 poena.

Bobi Marjanović je odigrao samo tri minuta, imao dva defanzivna skoka i jednu izgubljenu loptu.
Treći meč igra se za četiri dana u Oklahomi.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.