PREMIJER: Nesrećni čovek Džon Volters

Izvor: Mondo, 12.Jan.2013, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER: Nesrećni čovek Džon Volters

Čelsi pobedio Stouk na gostovanju 4:0, dva autogola napadača domaćih Voltersa. Romel Lukaku, koga je Čelsi pozajmio Vest Bromviču, pogodio dva puta, ali Reding osvojio sva tri boda.

Čovek na slici zove se Džonatan Volters )u sredini, ovaj što ga teše). Igra za Stouk i napadač je. Danas je postigao dva gola u meču protiv Čelsija. Ali, u sopstvenu mrežu!

I da ovaj dan bude još crnji za njega, u poslednjim trenucima meča šutirao je penal za Stouk i... pogađate, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << promašio je! Kakav košmar za tog momka.

Stouk - Čelsi 0:4. "Plavci" su se vratili na treću poziciju, zahvaljujući, uslovno rečeno, kiksu Totenhema protiv "fenjeraša" Kvins Park Rendžersa. U londonskom suelu bilo je 0:0.

Čelsi je imao mnogo sreće u duelu protiv Stouka. Volters sigurno neće moći normalno da spava neko vreme, jer je doneo gostima iz Londona solidnu prednost od 2:0 sopstvenim nespretnim intervencijama. Potom je Frenk Lampard, za koga se priča da neće produžiti ugovor koji mu ističe na leto, bio precizan sa penala, a sudbinu Stouka zapečatio je Eden Azar.

Davljenik Reding gubio je 0:2 od Vest Bromviča do 82. minuta, ali je napravio fenomenalan preokret u poslednjih 10 minuta. Od 82. do 90. minuta tri gola Redinga, a meč viner bio je Pavel Pogrebnjak.

Inače, oba gola za Vest Bromvič dao je Romel Lukaku, koji igrao kao pozajmljen igrač Čelsija. Hm, ako Fernando Tores i dalje bude promašivao...

Ova pobeda dovela je Reding na samo tri boda od zone spasa. Reding ima 16 bodova, a tri više Aston Vila i Vigan. Ni Njukasl nije miran. Crno-beli imaju samo 21 bod i igraju vrelo loše u poslednje vreme. U subotu su osvojili bod na gostovanju Noriču.

Svonsi odoleo u Liverpulu protiv Evertona. Svonsi nikada, ni u jednom takmičenju, nije pobedio Everton, ali mu je ovaj bod sasvim lep rezultat.

REZULTATI 22. KOLA:

Kvins Park Rendžers - Totenhem 0:0

Aston Vila - Sautempton 0:1 (0:1)

/Lambert 35'p/

Everton - Svonsi 0:0

Fulam - Vigan 1:1 (1:0)

/Karagunis 22' - Santo 71'/

Norič - Njukasl 0:0

Reding - Vest Bromvič Albion 3:2 (0:1)

/Kebe 82', Londre 88', Pogrebnjak 90' - Lukaku 19', 69'/

Stouk - Čelsi 0:4 (0:1)

/Volters 45'ag, 63'ag, Lampard 66'p, Azar 73'/

Sanderlend - Vest Hem 3:0 (1:0)

/Larson 12', Džonson 47', Meklin 74'/

u nedelju:

Mančester junajted - Liverpul

Arsenal - Mančester siti

TABELA: Mančester junajted /-1/ 52, Mančester siti /-1/ 45, Čelsi /-1/ 41, Totenhem 40, Everton 37, Arsenal /-2/ 34, VBA 33, Liverpul /-1/ 31, Svonsi 30, Stouk 29...

(MONDO - foto: AP)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Premijer liga: Napadač Stouka dvostruki strelac za Čelsi, Reding od 0:2 do 3:2!

Izvor: Sportal.rs, 12.Jan.2013

Baš ga je krenulo.. Golgeter Stouk Sitija Džon Valters dugo će pamtiti meč protiv Čelsija, ne po dobrom, jer je bio strelac dva autogola, a promašio je i penal, i najviše doprineo ubedljivoj pobedi "plavaca" na "Britaniji" rezultatom 4:0, u okviru 22.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.