Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2015, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Goleada i remi Barnlija i VBA (VIDEO)

Fudbaleri Barnlija i VBA remizirali su rezultatom 2:2 (2:1) u 24. kolu Premijer lige.

Barnli je bolje otvorio meč, pošto je već posle pola sata igra imao dva gola prednosti. Najpre je u 11. minutu Barns na asistenciju Ingsa glavom pogodio mrežu, da bi u 32. Ings povisio na 2:0.

VBA je uspeo da se vrati u igru u samom finišu prvog poluvremena kada je Brant >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << smanjio na 2:1.

Barnli po ko zna koji put ove sezone nije uspeo da sačuva vođstvo, pošto je u 67. minutu Braun izjednačio rezultat na 2:2.
Do kraja utakmice, obe ekipe imale su po nekoliko prilika, ali promene rezultata nije bilo.
Barnli je ovim bodom ipak uspeo da izađe iz opasne zone pošto ima bod više od 18-plasiranog Hala, dok VBA ima dva boda više.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer liga: Četiri gola, "brdo šansi" i remi u derbiju začelja

Izvor: Sportal.rs, 08.Feb.2015

Fudbaleri Barnlija i VBA odigrali su veoma zanimljiv meč prepun šansi i golova, a na kraju je duel završen možda najpravednijim rezultatom 2:2...Barnli je dočekao u derbiju začelja ekipu Vest Bromvič Albiona i na odličan način otvorio meč. Domaćin je poveo u 11. minutu preko Barnsa kojeg je...

Nastavak na Sportal.rs...

PREMIJER LIGA: Krauč kaznio ‘svrake’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2015

U pretposlednjem meču 24. kola Premijer lige Njukasl i Stouk su podelili bodove odigravši 1:1 na Sent Džejms Parku.. . Posle prilično dosadnog prvog poluvremena u drugom je bilo daleko više uzbuđenja i to samo u poslednjih 15-ak minuta. Najpre je Koldbak lepim udarcem sa ivice kaznenog prostora...

Nastavak na HotSport.rs...

BUNDESLIGA: Goleada i remi Augsburga i Frankfurta (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2015

U poslednjoj utakmici 20. kola nemačke Bundeslige Augsburg i Frankfurt odigrali su sjajan meč i podelili bodove, bilo je 2:2 (2:1).. . Augsburg je poveo već u devetom minutu golom Klavana na asistenciju Altintopa. Prednost domaćeg tima duplirao je Bobadilja u 37. minutu, ali daleko od toga da je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.