PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Liverpul izbacuje Pevce iz Liga kupa, poverenje u Milan moglo bi da se isplati

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Liverpul izbacuje Pevce iz Liga kupa, poverenje u Milan moglo bi da se isplati

Pogledajte nekoliko predloga za 25. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Inače, većinu parova izabrali smo iz današnje ponude Trostruki superpar. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Na jednoj strani je Premijerligaš koji poslednjih nedelja igra odlično (dobro, ako ne računamo kiks protiv Midlsbroa), a na drugoj član Čempionšipa koji je od kraja septembra u problematičnoj formi. Kakvih dilema biste mogli da imate? Nikakvih, gađajte keca koji bi mogao da ima kvotu 1,40.

U pitanju je jedan od dva derbija osmine finala engleskog Liga kupa. Protivnici su u sličnim formama (s tim da su gosti nešto skloniji remijima), a na poslednja tri međusobna okršaja podelili su bodove (prošli oktobar, april i maj). Ipak, zbog domaćeg terena prednost dajemo Liverpulu.

Preston od sredine septembra igra veoma dobro, ali Njukasl je u neuporedivo boljoj formi, te na ovom meču Liga kupa nemamo dilema - kec je najrealniji. Možda će ovaj susret biti prilika za Aleksandra Mitrovića, kog sjajne partije Dvajta Gejla drže na klupi. Par je u našoj Super 6+1 ponudi.

PSV je u subotu jedva savladao Spartu kod kuće u prvenstvenom meču, ali smatramo da će mu sada biti lakše da to ponovi zato što će domaća ekipa, povučena larmom svojih navijača, morati više da se otvori. Pritom, klub iz Roterdama poslednji put je slavio protiv Filipsovaca pre tačno 15 godina.

Kada neko nizu sjajnih rezultata doda trijumf nad Juventusom, gostovanje Đenovi ne bi smelo da mu predstavlja ozbiljan problem (iako ekipa Ivana Jurića ove sezone ne zna za poraz kod kuće). Milan dugo nije delovao tako sigurno, ali domaći teško primaju golove, pa uz dvojku ne očekujemo goleadu.

Rivali iz Cvajte sastaju se u Kup utakmici prvi put ove sezone. Dinamo je u prvenstvu na svom terenu doživeo samo jedan poraz, dok je klub iz Bilefelda u katastrofalnoj formi. Gosti su i dalje bez pobede, sa samo pet osvojenih bodova zbog čega na ovom paru iz Super 4+1 grupe vredi gađati keca.

Štutgart ima malo bolji bilans u međusobnim okršajima, a dok je bio član elite nisu mu bili strani dobri rezultati u Menhengladbahu. Sada je situacija sasvim drugačija i Švabe trenutno ne mogu da se mere sa domaćima. No, mogle bi do pogotka, pa vam zbog moguće kvote 2,00 preporučujemo GG3+.

To što Nant ima mnogo bolji međusobni skor ne znači previše budući da su žuto-zeleni ove sezone bledunjavi domaćini, a Anže teško gubi čak i na strani. Jasno je da nijedan ishod na ovom meču francuskog Liga kupa ne bi bio iznenađenje, zbog čega vam preporučujemo da ga preskočite.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.