PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Kaljari je kec! Biće golova s obe strane na Stamford Bridžu, tipujemo na Brazilce

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2016, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Kaljari je kec! Biće golova s obe strane na Stamford Bridžu, tipujemo na Brazilce

Pročitajte nekoliko predloga za 15. avgust

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve...koje biste podelili s drugima?

(FOTO: Action Images)

Iako je u pitanju fiks, ovde je malo jača kvota. Brazil je domaćin, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igra protiv Nigerijaca za prolazak i sigurno je da će ići na trijumf i nadati se porazu Španije. Brazilci su sigurno kvalitetniji tim, Nigerija ima problema sa povredama pa čak i posle pobede nad Hrvatskom nema mnogo šanse protiv Brazilaca. Gađamo hendikep.

Helsinki je dobio dva od tri poslednja međusobna sureta, a apsolutni je favorit i u ovom obračunu. Sam pogled na tabelu to pokazuje, a HJK posle čak tri uzastopna remija, sada pred svojim navijačima juri trijumf i prestizanje Marijehamna na prvoj poziciji. Kups je poražen na dve od poslednje četiri utakmice u šampionatu.

Mnogi će se zaleteti sa kecom, ali naš izbor za poslednji meč prvog kola Premijer lige su golovi na obe strane. Iz dva razloga. Prvi je činjenica da je tako bilo na oba međusobna duela prethodnog prvenstva (2:2 na Stamford bridžu i 1:2 na Apton partku). A drugi da su oba rivala tokom pripremnog perioda pokazali da imaju snažan napad i poroznu odbranu.

Povratnik u Seriju A in novi član Serije B. Čini se da ne bi smelo da bude problema za poznati tim sa Sardnije u trećoj rundi Kupa Italije. Tim pre što Kaljari ima „jak“ domaći teren i što je na kontorlnim utakmicama pokazao snagu pobedom nad portugalskim Maritimom (2:2) i remijem sa Hamburgom (2:2). SPAL, jednostavno, nema šta da traži na ovom susretu.

Kristijansund je do sada najbolji klub u ligi, jaše na prvom mestu i favorit je protiv Sandensa. Domaćin igra po sistemu toplo-hladno, a sada je red da ostvari pobedu kod kuće protiv ekipe sa sredine tabele. Kristijansund je dobi dva poslednja međusobna deula. Cenimo da će tako biti ponovo.

Stjarnan je favorit na ovom meču, ima niz od četiri pobede i remija u poslednjih pet mečeva, ali je ovako velika kvota zato što mu dolazi Rejkjavik koji je u nizu od tri pobede u četiri meča. Od poslednja četiri meča Stjarnan je dobio dva. Vredi probati danas na keca. Isplati se.

Nim ne može da se sastavi na početku sezone. Iz dva kola uzeo je samo bod, usput ispao u prvoj rundi kupa na penale od Šaterua, pa bi gosti - koji priželjkuju povratak u Ligu 1 - mogli da iskoriste krizu domaćina i osvoje tri poena. Računajući i pripremne mečeve (kad je odigrao 1:1 sa Arsenalom), Lans ne zna za poraz već šest susreta, pa se očekuje da ovde dođe do izražaja velika razlika u kvalitetu.

Biće ovo okršaj dve ekipe koje su jako dobro startovale novi šampionat. Krajova je odigrala meč više i ima dve pobede i poraz, dok Jaši ima dve pobede u dva meča. Zato bi mi zaobišli keca na Krajovu jer Jaši može da bude neugodan protivnik što je do sada i pokazao kada je tukao Targu Mureš 3:0 na strani.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.