PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Tražite jaku kvotu - igrajte X2 na Vošu!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Tražite jaku kvotu - igrajte X2 na Vošu!

Pročitajte nekoliko predloga za 30. jul....

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

Albanci su skloni tome da krenu "grlom u jagode", kao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << što su učili i protiv Mladosti iz Podgorice, pa su doživeli poraz u prvom meču i kasnije se vadili u glavnom gradu Crne Gore. Svako izletanje domaćina u ovom meču Legija će surovo kazniti. Ekipa iz Varšave je fenomenlno započela ovu sezonu, lagano je izabcila Botošani u Ligi Evrope, a u prva dva kola poljskog prvenstva ima gol-razliku 9:1.

Šarlroa je u fantastičnoj seriji od pet uzastopnih pobeda. Zebre su praktično u galopu gazile svoje protivnike a na tih pet utakmice postigle su čak 17 golova! Zorja je u dosta lošijoj formi. Njena prava snaga videla su meču sa Metalistom kada je igrala 0:0 na svom stadionu. Do sada se nisu sastajali, a trebalo bi da Zebre iskoriste prednost domaćeg terena da dođu do prednosti.

Atletik Bilbao na svom San Mamesu čak i kada dolaze Real Madrid i Barselona nije autsajder, a u ovakvim slučajevima je uvek izraziti favorit. Inter iz Bakua je u prošloj rundi eliminisao Hafnarfjordur, ali je sada došao na neprolaznu rampu. Bilbao bi morao da bude siguran u ovoj utakmici, pa je sigurna pobeda pravi tip.

Nijedna od ekipa nije u Bog zna kakvoj formi, ali bi po reputaciji i objektivnom kvalitetu danas trebalo da se slavi u Londonu. Čekićari tek sklapaju tim od vođstvom Slavena Bilića i vreme je da krenu da melju. U goste im dolazi rumnska Astra koja igra šareno i promenljivo. Po našem mišljenju ovde se danas fiksira kec.

Susret austrijskog i portugalskog predstavnika.Altah igra prilično efikasne mečeve a isto važi i za Gimaraeš. Altah je u poslednjih pet mečeva svaki put igrao 3+, dok je Gimaraeš to učinio na tri od prethodna četiri duela. Dovoljan razlog da se i ovde oproba taj tip.

Aik je u odličnoj formi. Ima pet pobeda na poslednjih šest mečeva. Sve su bile prilično ubedljive. Atromitos sa druge strane ima dve vezane pobede, ali pre toga nije oseti oslast trijumfa na pet vezanih mečeva. AIK-u bi bilo bolje da kod kuće osigua prednost jer ga u Grčkoj sigurno ne čeka topla dobrodošlica.

Targu je fenomenalno započeo ovu sezonu, ima sedam bodova u prva tri kola tamošnjeg prvenstva i prilično je efikasan, dok Sent Etjen još uvek traži pravu formu. Domaćin je u stanju da postigne gol, a naravno i gost, tako da ovaj tip uopšte nije nemoguć. Kvota je odlična, pa vredi probati.

Iako je u jednoj od poslednjih provera Sampdrojia isprašila grčki Kaloni sa 3:0 sumnjamo da je ekipa Valtera Zenge u top formi. Uzdamo se i u solidnu formu Vojvodine koja je do sada jedino ubedljivo poražena od Čukaričkog u šampionatu Srbije, pa bi mogla da odoli večeras u Torinu. Iz tog razloga probajte X2 nikada se ne zna, a možda se dobro oparite.

Rozenborg ima odličnu seriju od četiri vezane pobede i možda je mali favorit na ovom meču. Međutim, domaćin Debrecin igra po sistemu toplo hladno. Pre nedelju dana je pobedio Skonto iz Rige 9:2, a zatim remizirao 1:1 sa Puškašom. Zbog nepredviljivosti najbolje je zaobiči ovaj par.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.