Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2015, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVI SE KOLONIJA: Još jedan Srbin u Sautemptonu

Pored Dušana Tadića i Filipa Đuričića naredne sezone bi još jedan fudbaler sa ovih prostora mogao da zaigra za Sautempton.
Naravno, ukoliko srpski reprezentativci ostanu u klubu sa juga Engleske brojno stanje bi moglo da se poveća na tri pošto je Sautempton zainteresovan za Aleksandra Dragovića, reprezentativca Austrije našeg porekla koji je trenutno član kijevskog Dinama.
Međutim, veliko je interesovanje za 24-godišnjeg štopera čija je sloboda procenjena na 16 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << evra pošto ga u svojim redovima žele i velikani poput Arsenala, Intera i Borusije iz Dortmunda, a u redu su još i moskovski Spartak, Vest Hem i Volfzburg.

hotsport.rs

The post PRAVI SE KOLONIJA: Još jedan Srbin u Sautemptonu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.