POI: Strelci bez finala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2016, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POI: Strelci bez finala

Srpski dvojac strelaca na Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, Rastko Jokić i Živko Papaz, nije se plasirao u finale.

Jokić je bio nadomak cilju, zauzeo je deveto mesto u kvalifikacijama, ili prvo ispod linije. Kurioziteta vredan podatak jeste da je Jokić "ubio" najviše desetki - 17, jednu više od prvoplasiranog Kineza Čao Janga (571 krug).

Na kraju, 559 krugova bilo je dovoljno tek za deveto mesto u konkurenciji od 32 strelca vazdušnim pištoljem sa desetmetara.

Istovremeno, Papaz je zauzeo tek 26. mesto sa 549 krugova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZASTAO PRED VRATIMA FINALA: Rastko Jokić deveti vazdušnim pištoljem

Izvor: Kurir, 09.Sep.2016

...Jokić je u kvalifikacijama vazdušnim pištoljem u kategoriji P1 zauzeo deveto mesto, sa 559 krugova Samo jedan krug ga je delio od finala Kao osmi u finale je ušao Korejac Li sa 560 krugova, ali sa manje "unutrašnjih" centara od Jokića Da su bili izjednačeni dalje bi prošao srpski reprezentativac...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.