POČINITE DA VEŽBATE! Četiri dobra razloga da angažujete personalnog trenera!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2014, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČINITE DA VEŽBATE! Četiri dobra razloga da angažujete personalnog trenera!

Ako ste odlučili da počnete sa vežbanjem onda je idealna prilika da pročitate zašto da angažujete trenera koji će pratiti vaš trening, ishranu i sve što podrazumeva ostvarenje cilja

Mnogi polaznici fitnes centara vežbaju na svoju ruku, bilo muškarci ili žene.

Pojam personalnog trenera često se smatra nepotrebnim, što dovodi do nepravilnog vežbanja, slušanja raznih nestručnih online saveta, praćenja najnovijih dijeta i sl.

Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << krećete sa treningom, a ne znate šta i kako treba da radite, onda je idealno rešenje za vas personalni trener.

Foto: Telegraf

Pri izboru personalnog trenera obratite paznju da je sertifikovan i da ima dobar renome, da je stručnjak u svom poslu i ne dozvolite da se neiskusni i needukovani treneri vežbaju na vama i da izigravate njihovo zamorče.

Angažman personalnog trenera može biti jako dobra stvar za vas posebno ako ste novi vežbač.

Novim vežbačima savjetujem angažman personalnog trenera zbog pravilnog učenja vežbi koje će se izvoditi u treningu, stručnog nadzora i ispravljanja greški tokom izvođenja te upijanja novog znanja za kasnije samostalno vežbanje.

Foto: Telegraf

Želite smršati ili povećati mišićnu masu- mnogi među nama smatraju da mogu veoma jednostavno smršaviti ili povećati svoju mišićnu masu,ali isto tako izgubljeni kilogrami se brzo vraćaju a stečena mišićna masa zna splasnuti.

1. Zbog takvih situacija personalni trener je idealna stvar jer će imati konstantan nadzor nad vašom “dijetom” koju će on dizajnirati po vašim individualnim potrebama, konstituciji tela i ciljevima koje imate.

2. Manjak volje ili motivacije za trening ukoliko patite od gore navedenih stvari, personalni trener biće tu da vas “gura” u treningu, podržava i daje savjete i pobrine se da odradite kvalitetan trening.

3. Patite od neke bolesti ili ste imali povredu? Ukoliko patite od nekih bolesti ili ste imali povredu angažman personalnog trenera je prava stvar za vas.

4. Personalni trener će znati kako da pristupi osobama koje imaju problem poput vašeg, daće pravilne savete i brinuti se da ostvarite rezultate.Prezaposleni ste da biste samostalno dizajnirali svoj program ishrane i treninga? Imate naporan posao, porodicu kod kuće i hrpu obaveza?

Foto: MR Big/Miloš Marković

Personalni trener je idealan izbor za vas. Ne samo da ćete moći odraditi kvalitetan trening već ćete dobiti individualnii program ishrane kao i trening, a osim toga trener će se pobrinuti za sve ostale sitnice!

Ne vidite rezultate… Iako ste dugo u teretani i vežbate nekoliko godina, čini vam se da rezultati izostaju.

Izdvojili ste novac za preskupe dodatke ishrani(Suplemente), mesečnu članarinu u teretani uvek plaćate na vreme ali jednostavno nije to to... želite videti svoj trud i znoj u ogledalu.

Angažovatii personalnog trenera u ovoj situaciji je odličan potez. Trener će moći analizirati vaš dosadašnji trening, dodatke ishrani i samu ishranu i videti gde grešite. Napraviće izmene u vašem programu, greške u vežbanju  i vi ćete videti rezultate!

(Vladica Jovanović)

www.fitnessclubvladica.com

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.