PLS: ČSK izbio na treće mesto, da li se ponovo zakuvava borba za Superligu?

Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2016, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLS: ČSK izbio na treće mesto, da li se ponovo zakuvava borba za Superligu?

Loznica se pobedom nad Inđijom vratila u borbu za opstanak, neočekivan poraz Dinama u Vranju

Loznica se vraća u život! Pobedom nad Inđijom (2:0) u 24. kolu i posebni zahvaljujući ostalim rezultatima koji im idu na ruku, tim sa Lagatora ponovo se uključio u borbu za opstanak.

Lozničani su prekinuli sjajan niz Inđije od sedam utakmica bez poraza, pa sada imaju 24 boda, četiri manje od Donjeg Srema, prve ekipe iznad crte. Sremci su danas ubedljivo poraženi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Čelarevu (0:3), što im je već šesti susret zaredom na kojem ne znaju za trijumf. Još jedan rezultat koji ide na ruku Lozničanima i dodatno zakuvava borbu za goli život svakako je remi Proletera i Kolubare i to posle 2:0 za domaćina nakon prvih 45 minuta.

Najveće iznenađenje dogodilo se u Vranju. Dinamo koji jako teško prepušta bodove kao domaćin potpuno je nadigran od strane Zemuna - 3:1, čime je sebi značajno zakomplikovao život u finišu prvenstva...

Kada je u pitanju gornji deo tabele manje više sve je poznato. I pored poraza u derbiju od lidera Napretka Bačka i dalje ima lepu prednost u odnosu na trećeplasirani ČSK, što će biti teško dostižno u poslednjih šest kola.

PRVA LIGA SRBIJE - 24. KOLO

Četvrtak:

Sloboda - Radnički 5:1 (4:1)

Napredak - Bačka 2:0 (0:0)

BSK - Sinđelić 2:1 (1:0)

Petak:

Bežanija - Sloga PM 2:2 (1:1)

Subota:

ČSK - Donji Srem 3:0 (2:0)

Loznica - Inđija 2:0 (1:0)

Proleter - Kolubara 2:2 (2:0)

Dinamo - Zemun 1:3 (1:2)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.