PLAJ-AUT (M): Inđija u eliti!

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Apr.2014, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAJ-AUT (M): Inđija u eliti!

Spartak – Inđija 0:3 (20:25, 25:27, 15:25)
Dvorana: HS „Dudova šuma”. Gledalaca: 300. Sudije: I. Lazarević (Šabac), I. Miljković (Beograd). Trajanje meča: 81 minut.
SPARTAK: Crnjanski 9, Janačkov 5, Janjić 6, Kecman 3, Medić, Stefanović, Konkolj (libero), Jungić, Elezović, Mutapčija 4, Ilić 5, Filipaš 11. Trener Igor Žakić.
INĐIJA: Škrbić 10, Janjušević 2, Vujović 9, Pešut 19, Bračulj 8, Stamenić 8, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Perišić (libero), Vilimanović, Obradović, Stević, Grković, Čačić. Trener Vladimir Šarenac.
(FOTO: D. Vuković)
Od večeras, za mnoge neočekivano, Inđija ima odbojkaškog superligaša.
Momci koje pored klupe sjajno vodi Vladimir Šarenac, po treći put su u isto toliko mečeva savladali Spartak i zasluženo im preoteli primat u elitnom društvu. Sa drugog gostovanja u Subotici vratili su se pevajući slaveći najveći uspeh od kada klub postoji.
Nije uspela šok terapija u vidu rastanka sa jednim trenerom, Aleksandrom Petrovićem, i postavljanjem drugog, Igora Žakića.
Momci iz Inđije nisu se mnogo obazirali na igru domaćina, već su se opet okrenuli svojoj, onoj koja je u prva dva meča bila „dobitna kombinacija“.
Kao da su nastavili tamo gde su stali u prethodnim susretima, jakim servisom su remetili koncepciju napada Subotičana, a posle dobrih odbrana najčešće preko Pešuta, a onda i Bračulja i Vujovića, stizali do dragocenih poena. Imali su malu krizu krajem drugog seta, ali pre i naročito posle toga, bili su dominantni, ne dozvolivši Subotičanima ni da pomisle da mogu da ih poremete na bilo koji način i vrate se „u igru“.
Posle dva trijumfa u Dudovoj šumi, i jednog pred svojim navijačima, sasvim su zasluženo deseti član Super lige u narednoj sezoni.
SPARTAK – INĐIJA 0:3
Prvi meč: Spartak – Inđija 0:3 23:25, 20:25, 20:25).
Drugi meč: Inđija – Spartak 3:1 (25;22, 25:19, 23:25, 27:25).
Treći meč: Spartak – Inđija 0:3 (20:25, 25:27, 15:25)

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.