PERICA ODLUČIO: Ovo je SPISAK kadeta za meč u Zenici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PERICA ODLUČIO: Ovo je SPISAK kadeta za meč u Zenici (FOTO)

Poznat termin gostovanja BiH.

Fudbalsku reprezentaciju Srbije, u kadetskom uzrastu, očekuje poslednji krug kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo koje se održava u Hrvatskoj od 03. do 19.maja, a rivali Orlićima (igrači rođeni 2000. i mlađi) biće: domaćin turnira Škotska, Švajcarska i Crna Gora. Takmičenje se održava od 17. do 22. marta.

Selektor Perica Ognjenović okupio je nedavno izabranike u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a novi susret zakazan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za 26. februar, sve u sklopu priprema za proveru protiv Bosne i Hercegovine, 2. marta.

Na spisku pozvanih igrača nalaze se - golmani: Aleksa Milojević (Jagodina), Miloš Gordić (Crvena zvezda), Đorđe Vukanić (Partizan). Igrači: Mihajlo Nešković (Vojvodina), Svetozar Marković, Zlatan Šehović, Uroš Gajić, Igor Šehapi, Mateja Zuvić (Partizan), Marko Kojić, Ivan Ilić, Željko Gavrić, Marko Janković, Aleksandar Kostić, Radivoje Bosić (Crvena zvezda), Filip Stuparević (Voždovac), Boris Popović (Turs, Francuska), Slobodan Babić (Rad), Vladimir Jovan Pavlović (Sport Tim, Banjaluka), Milutin Vidosavljević, Dimitrije Kamenović (Čukarički), Vanja Zvekanov (Spartak) i kapiten Armin Đerlek (OFK Beograd).

Istovremeno, ovo su igrači čiji su pasoši otišli na viziranje pred odlazak u Škotsku gde će Srbija da se bori za odlazak na Evropsko prvenstvo.

- Pred nama je malo vremena a mnogo posla kako bi uspeli spremno da dočekamo poslednju rundu kvalifikacija za plasman na kontinentalni šampionat - istakao je Perica Ognjenović, selektor kadeta.- Imamo i malih kadrovskih problema, postoji mogućnost da pozovemo naknadno još jednog igrača, ali uglavnom ovo su imena na koje računamo za duele protiv Škotske, Švajcarske i Crne Gore.

Poslednje okupljanje igrači imaju 6. marta, kada postoji mogućnost odigravanja još jednog meča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.