Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PERA ŽDERA: Golman pojeo ‘projektil’ koji je stigao sa tribina (VIDEO)

Neverovatna scena viđena je na meču dva argentinska kluba – Rasinga iz Aveljanede i Belgrana. Naime, navijači domaćeg tima su golmana protivničke ekipe Huana Olavu gađali raznim predmetima među kojima se našao i jedan hamburger. Umesto da neželjeni predmet samo izbaci iz terena Olave se je pojeo hamburger! Očigledno da je tokom meča ogladneo. (Izvor: … Continue reading PERA ŽDERA: Golman pojeo ‘projektil’ koji je stigao sa tribina (VIDEO)
The post PERA ŽDERA: Golman pojeo ‘projektil’ koji je stigao sa tribina (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.