PARTIZAN U ALKMARU Prva meč lopta za Živkovića u Ligi Evrope

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN U ALKMARU Prva meč lopta za Živkovića u Ligi Evrope

Crno-beli će u Holandiji, posle dva startna trijumfa, pa dva poraza, igrati za korak ka zimskom snu u Evropi, ali i finansijsku dobit.

Pobeda Partizana protiv Alkmara donela bi mir u kući. Šampion bi zakucao na vrata šesnaestine finala Lige Evrope, čime bi zaradio dodatnih 360.000 evra i donekle oprao blamažu u Superligi.

Ima “parni valjak” razloga da se nada trijumfu. Alkmar je već savladan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Beogradu (3:2). Čini se da je ekipu pobeda protiv Novog Pazara stabilizovala.

"S obzirom na to da je Fabrisio otpao, Bandalovski će ponovo na mesto stopera. Zadovoljan sam kako je odradio utakmicu protiv Novog Pazara, u kojoj je bio jedan od najboljih igrača. Verujem da dobru igru može da ponovi i u Alkmaru", istakao je Ljubinko Drulović, trener Partizana.

Izgleda da će kormilar crno-belih do pred sam meč imati enigmu ko će u napad - Božinov, Umaru ili Šaponjić.

"Probali smo nekoliko varijanti. Tu je sve otvoreno. Važno je što su se oporavili Živković i Brašanac. Verujem da će ceo tim biti na visini zadatka, kako bismo u Holandiji ostvarili dobar rezultat", poručio je Drulović.

Andrija Živković, momak koji je srušio Augzburg u Bavarskoj, oporavljen, možda ponovo bude čovek odluke.

"Spreman sam 100 odsto. Neka me, kao i protiv Atletika čuvaju trojica igrača, ne plašim se. Dobro igramo u Evropi, imamo kvalitetan tim, verujem da možemo da prođemo dalje", optimist je Žile.

Darko Brašanac je nedostajao Partizanu. Povreda je prošlost.

"Možemo sebi da olakšamo posao pobedom. AZ od svih ekipa ima najmanje nade za plasman, pa će im protiv nas biti poslednji voz. U Beogradu smo ih zasluženo pobedili. Moramo da budemo pravi i rezultat neće izostati", jasan je Brašanac.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oduševljeni Božinov: Pokazali smo da imamo srce i onu stvar!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2015

"Ovo je ono što smo hteli da uradimo, nešto veliko za Partizan“, objasnio je Bugarin..U svlačionici Partizana orila se pesma posle trijumfa nad AZ-om. Veseli su bili igrači Partizana zbog pobede koja im širom otvara vrata druge faze Lige Evrope, a ujedno su uneli u kasu kluba 360.000 evra..."Svaka...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.