PAO pobedio Olimpijakos, ali je neverovatna odluka odvela crveno-bele u polufinale Kupa!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Dec.2014, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO pobedio Olimpijakos, ali je neverovatna odluka odvela crveno-bele u polufinale Kupa!

I pored poraza od najvećeg rivala Panatinaikosa, klub iz Pireja administrativnim putem izborio učešće u polufinalu Kupa Grčke

Posle velike borbe, Panatinaikos je savladao Olimpijakos rezultatom 77:76, međutim, u samoj završnici takmičenja ipak će igrati Pirejci.

Njihova prvobitna žalba je odbijena, a Oli je primedbu uložio iz dva razloga, od kojih nijedan realno nema puno veze sa dešavanjima na parketu.

Crveno-belima zasmetalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je to što je u hali bio prisutan suspendovani predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos, kao i zbog toga što je meču prisustvovalo više gledalaca nego što je dozvoljeno!?

Foto: Marko Todorović

Prvi pokušaj Olimpijakosa da na ovakav način izbori prolaz u polufinale Kupa nije uspeo, međutim Vrhovni savet je odlučio da žalba kluba iz Pireja ima osnova i usvojio je. Na odluku ovog organa se nije moguće žaliti.

Ovakav epilog sigurno će dodatno rasplamsati, ionako uzavrele strasti između dva atinska kluba.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.