PAO nadigrao Olimpijakos

Izvor: MVP.rs, 09.Okt.2015, 02:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO nadigrao Olimpijakos

Trenera Aleksandra Đorđevića u "zelenom" delu Atine slave kao heroja.

Nije još ni počela sezona, a Panatinaikos i Olimpijakos su već odigrali prvi svoj meč. "Večiti rivali" su se sastali u sklopu četvrtfinala Kupa Grčke, a pobedu su odneli "zeleni" na čelu sa njihovim trenerom, Aleksandrom Đorđevićem. Rezultat je bio 70:64, a košarkaši PAO-a su ispred hotela dočekani kao heroji.

Άφιξη της ομάδας στο ξενοδοχείο! #paobc >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << pic.twitter.com/MbosjQ6ApN

Kao i uvek, utakmica je bila tvrda, a ovoga puta se može reći da su se igrači maltene tukli, s obzirom da su kombinovano imali čak 66 faulova! Duel je čitavim tokom bio izjednačen, ali je PAO u poslednjoj četvrtini prelomio meč i zasluženo slavio.

Igrač utakmice je bio Dimitris Dijamantidis sa 16 poena i tri skoka. Aleksandar Pavlović je bio solidan sa osam poena, Miroslav Raduljica je zabeležio po četiri poena i uhvaćene lopte, dok je Ognjen Kuzmić učestvovao sa tri poena. U crveno-belom timu su zapaženi bili Jorgos Printezis sa 19 poena i četiri skoka, te Met Lodžeski sa 14 poena i sedam uhvaćenih lopti. Nikola Milutinov je meč završio sa dva poena.

(foto: V. Stolis)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.