Oven se nada povratku u reprezentaciju

Izvor: RTS, 07.Okt.2009, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oven se nada povratku u reprezentaciju

Napadač Mančester junajteda Majkl Oven izrazio je nadu da bi selektor engleske reprezentacije Fabio Kapelo mogao da ga uvrsti u sastav tima koji će učestvovati na Prvenstvu sveta iduće godine u Južnoj Africi.

"San svakog fudbalera je da bude član ekipe na svetskom prvenstvu. Do sledećeg leta ima još puno vremena, pa se nadam da ću dobrim igrama i golovima zaslužiti Kapelov poziv", izjavio je 29-godišnji Oven.

Poznati fudbaler se oporavio od povrede prepona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i u narednim utakmicama predstavljaće jedan od aduta Aleksa Fergusona, iako nije izborio mesto u startnoj postavi Mančester junajteda otkako je letos stigao na "Old Traford" iz Njukasla.

On je ove sezone postigao dva gola ulazeći kao zamena, a posebno važan bio je pogodak protiv gradskog rivala Mančester sitija u nadoknadnom vremenu utakmice za pobedu od 4:3.

Oven je za reprezentaciju Engleske debitovao 1998. godine kao najmlađi igrač do tada, a na 89 utakmica postigao je 40 golova. U dresu nacionalnog tima igrao je na prvenstvima sveta 1998, 2002. i 2006.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Oven "pecnuo" navijače Liverpula

Izvor: Sportal.rs, 07.Okt.2009

Fudbaler Mančester junajteda Majkl Oven oporavio se od povrede prepona mnogo brže nego što se očekivalo, a izjavom da je Junajted verovatno najbolji klub na svetu sigurno je naljutio navijače svog bivšeg tima, Liverpula.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.