Ova navijačica Zvezde je dokaz da ljubav ne zna za godine (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Apr.2014, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova navijačica Zvezde je dokaz da ljubav ne zna za godine (VIDEO)

Kažu da ljubav ne mari za godine. U nekim slučajevima može da bude sve jača i jača kako vreme prolazi. A u jednoj pesmi sa Zvezdinog severa peva se:
Čak i kada kosa mi osedi, ja ću Zvezdo tebe voleti“.
Tako je bilo i na susretu sa Čukaričkim, a da ova pesma ima pokriće najbolje pokazuje ovaj video, u kojem starija gospođa u navijačkom duksu Delija bodri svoje ljubimce.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

CRVENO-BELA LJUBAV NE ZNA ZA GODINE: Pogledajte kako starija gospođa sa severa bodri Zvezdu

Izvor: Kurir, 13.Apr.2014

Žena se nije štedela tokom meča sa Čukaričkim.."Čak i kada kosa mi osedi, ja ću Zvezdo tebe voleti“!..Stih iz pesme Delija dobio je potvrdu i u subotnjem meču 23. kola srpske fudbalske Superlige sa Čukaričkim (4:1), kada je jedna  gospođa u navijačkom duksu Delija sve vreme meča sa severne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.