Otkazana druga pripremna utakmica protiv Mađarske

Izvor: RTS, 04.Avg.2015, 04:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazana druga pripremna utakmica protiv Mađarske

Košarkaška reprezentacija Srbije nije odigrala drugu planiranu utakmicu sa selekcijom Mađarske na pripremama u Kranjskoj Gori.
Trebalo je da susret zatvorenog tipa bude odigran danas, nakon što su izabranici selektora Aleksandra Đorđevića u prvom prijateljskom odmeravanju snaga u nedelju pobedili Mađare sa 81:61, prenosi Tanjug.
Razlog otkazivanja meča je izostanak pojedinih igrača, potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je za Sportski žurnal Đorđevićev pomoćnik Jovica Antonić.
"Na ideju da odigramo dve utakmice došli smo kada smo mislili da ćemo na raspolaganju imati 18 spremnih igrača, pa da im podelimo minutažu. Međutim, Marjanović je u SAD, imamo trojicu sa lakšim povredama – Teodosića, Ercega i Milosavljevića, dok Bjelica tek počinje da trenira, i ne bi bilo u redu da opteretimo 13 igrača da za manje od 24 sata igraju dve utakmice", rekao je Antonić.
Otkazivanje meča nije promenilo ritam rada. Pre podne je bilo slobodno, a u 18 sati igrači su imali taktički trening u dvorani Vitranc.
Reprezentacija Srbije napušta Kranjsku Goru u četvrtak, a 7. i 8. avgusta učestvovaće na turniru u Francuskoj, gde će se sastati sa selekcijama domaćina i Rusije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.