Ortiz: Meč sa Valensijom - utakmica do smrti

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ortiz: Meč sa Valensijom - utakmica do smrti

Fudbaler Osasune Manuel Hesus Ortiz rekao je da je predstojeći meč sa Valensijom u španskom prventsvu važan za obe ekipe.

Osasuna je trenutno 15. na tabeli Primere sa 13 osvojenih bodova, odnosno sa četiri manje od Valensije, koja je na 11. poziciji.

"Nisu na poziciji na tabeli na kojoj žele da budu i jasno je da su im bodovi neophodni, baš kao i nama. Biće to utakmica do smrti... Ta utakmica je samo mali korak kako bismo bili mirniji", kazao je Ortiz .
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
U prošlom kolu Valensija je poražena od Elčea, dok je Osasuna na gostujećem terenu pobedila Valjadolid.

Španski mediji su objavili da će trener Valensije Miroslav Đukić dobiti otkaz ukoliko njegov tim doživi poraz od Osasune.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ortiz: Meč sa Valensijom – utakmica do smrti

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Fudbaler Osasune Manuel Hesus Ortiz rekao je da je predstojeći meč sa Valensijom u španskom prventsvu važan za obe ekipe.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.