Orlovi presuđuju Krisu Kolmenu?

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2017, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlovi presuđuju Krisu Kolmenu?

Velšani ostaju bez selektora koji se pakuje za Kinu ukoliko doživi poraz u Beogradu 11. juna

Menadžer fudbalske reprezentacije Velsa, Kris Kolmen će po svemu sudeći podneti ostavku ukoliko idućeg meseca njegov tim doživi poraz od Srbije u Beogradu u kvalifikacijama za SP 2018.

Kolman je ranije najavio da će mu ovo biti poslednja kampanja sa nacionalnim timom, a eventualan poraz od >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Orlova, koji bi ujedno značio gotovo sigurnu eliminaciju Velsa iz kvalifikacija, samo će ubrzati njegovu odluku. Pored toga, bogati kineski klubovi su izrazili želju da na svoju klupu dovedu bivšeg trenera Fulama i Koventrija koji je sa Velsom stigao do polufinala na Euru.

Srbija dočekuje Vels 11. juna na stadionu Rajko Mitić, a naši gosti će biti oslabljeni neigranjem njihovog najboljeg fiudbalera, Gereta Bejla koji je suspendovan. Prvi meč između Srbije i Velsa, koji je odgran u Kardifu završen je bez pobednika (1:1).

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kolman odlazi s klupe Velsa ako izgubi od Srbije

Izvor: B92, 03.Maj.2017

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Kolman ozbiljno će razmisliti o ostavci ukoliko doživi poraz od Srbije u kvalifikacijama za SP 2018. godine. "Miror" piše da bi Velšani evantualnim porazom od Srbije 11. juna na stadionu Rajko Mitić, gde zbog suspenzije neće igrati Geret Bejl, ugrozili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.