Oprašta se legenda: Nisam tužan, zahvalan sam košarci

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2016, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprašta se legenda: Nisam tužan, zahvalan sam košarci

Najbolji košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant je rekao da nije tužan uoči svoje poslednje utakmice u bogatoj karijeri.

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA lige se večeras, u utakmici protiv Jute u Stejpls centru, oprašta od aktivnog igranja posle 20 godina.

- Dao sam sve košarci tokom duge karijere, ali i pre toga. Zahvalan sam što sam dugo bio deo toga i nisam tužan. Ipak, nedostajaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mi utakmice, saigrači i publika - rekao je Brajant, a prenosi ESPN.

Odlični šuter je srušio brojne rekorde u najjačoj košarkaškoj ligi sveta i sa Lejkersima je osvojio pet prstena namenjenih šampionima.

- Nikada neću zaboraviti trijumf nad Bostonom u finalu 2010. gdoine. To bih možda izdvojio kao najbolji trenutak u karijeri. Gubili smo 3:2 u seriji, ali smo zbog sjajne atmosfere u svlačionici preokrenuli - zaključio je Brajant.

Posle svega, oprašta se i zbog brojnih povreda poslednjih godina, a ove sezone prosečno beleži 16,9 poena, 3,7 skokova i 2,8 asistencija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Brajant: Nisam tužan, zahvalan sam košarci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2016

Najbolji košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant izjavio je da nije tužan uoči svoje poslednje utakmice u bogatoj NBA karijeri...Jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA lige večeras se mečom protiv Jute u Stejpls centru oprašta posle 20 godina aktivnog igranja..."Dao sam sve košarci...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.