Omladinci pobedili Dansku

Izvor: Mondo, 25.Maj.2010, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinci pobedili Dansku

U prvoj utakmici druge faze kvalifikacija za prvenstvo Evrope, omladinska reprezentacija Srbije, igrači do 19 godina, pobedila je u Halu u Austriji selekciju Danske rezultatom 3:2 (2:2).

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omladinci Srbije pobedili Dansku

Izvor: B92, 25.Maj.2010

Omladinska reprezentacija Srbije pobedila je Dansku rezultatom 3:2 (2:2) u Halu u prvoj utakmici druge faze kvalifikacija za EP. .. Golove za našu selekciju postigli su Danijel Aleksić u 23, Filip Đuričić u 28. i Marko Šćepović u 57. minutu, a strelci za Dansku bili su Marsel Romer u 15. i Baškim...

Nastavak na B92...

Omladinci Srbije nadigrali Dansku

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2010

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je danas selekciju Danske rezultatom 3:2 u meču prvog kola kvalifikacionog turnira za plasman na Evropsko prvenstvo, koji se održava u Austriji...Danci su poveli u 15. minutu pogotkom Romera. Srbija je od izjednačenja stigla u 23. minutu pogotkom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Omladinci bolji od Danske

Izvor: Sportal.rs, 25.Maj.2010

Omladinska reprezentacija Srbije (igrači do 19 godina) pobedila je Dansku rezultatom 3:2 (2:2) u prvoj utakmici druge faze kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.