Olić želi da napusti Bajern

Izvor: B92, 31.Okt.2011, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olić želi da napusti Bajern

Hrvatski fudbaler Ivica Olić rekao je da želi da napusti minhenski Bajern u zimskom prelaznom roku jer je nezadovoljan statusom u klubu.

"Želim više vremena da provodim u igri. Mogu još dve-tri godine da igram konstantno, a u Bajernu dobijam šansu nekoliko minuta pre kraja. To nije dovoljno", rekao je Olić, kojem ugovor sa Bajernom ističe u junu sledeće godine.

Olić je, pored minutaže, nezadovoljan pozicijom na terenu na koju ga stavlja trener Bavaraca Jup Hajnkes.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Špic igrač sam, a trener me vidi na krilu", istakao je Olić i dodao da misli da mu nemački prvoligaš neće praviti probleme u odabiru novog kluba.

Hrvatski reprezentativac je operisao koleno u novembru prošle godine, a kada se oporavio od operacije, u avgustu je povredio kuk i odsustvovao sa terena nekoliko nedelja.

Olić je u Bajern prešao iz Hamburga 2009. godine kao slobodan igrač. Za tim iz Minhena odigrao je 40 ligaških utakmica i postigao 12 golova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olić: Hoću da odem iz Bajerna

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Okt.2011

Hrvatski igrač Ivica Olić rekao je da želi da napusti minhenski Bajern u zimskom prelaznom roku jer je nezadovoljan statusom u klubu.. . – Želim više vremena da provodim u igri. Mogu još dve–tri godine da igram konstantno, a u Bajernu dobijam šansu nekoliko minuta pre kraja. To nije dovoljno...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Olich bi da ide iz Bajerna

Izvor: RTV Pink, 31.Okt.2011

. . . Hrvatski fudbaler Ivica Olich rekao je danas da zzeli da napusti minhenski Bajern u zimskom. prelaznom roku jer je nezadovoljan statusom u klubu. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.