Odbojkaši Radničkog idu rasterećeni u Novi Pazar

Izvor: KGsport.info, 30.Jan.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Radničkog idu rasterećeni u Novi Pazar


Odbojkaši Radničkog na startu 2015. godine ne znaju za poraz. Nekadašnji šampion Srbije, koji se ove sezone suočava sa velikom finansijskom i rezultatskom krizom, uspeo je da veže tri uzastopne pobede u prvenstvu, a priliku da nastavi pobednički niz imaće sutra, kada će u meču 14. kola Viner štediša lige gostovati Novom Pazaru.
Tim Predraga Srećkovića je izuzetnoj formi. Povratak iskusnih Vulovića i Maksimovića preporodio je ekipu, koja sada >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << deluje puno ozbiljnije nego u prvom delu sezone.
Sutrašnji rival, ekipa Novog Pazara, debitant je u Viner štediša ligi, ali ujedno i najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka takmičenja, budući da trenutno zauzima 4. mesto na tabeli, što dovoljno govori o kvalitetu ovog tima.
„Novi Pazar je dosta neugodan rival. To je skup kvalitetnih pojedinaca, koji su uklopljeni u jednu jako dobru ekipu.“ – upozorava trener Kragujevčana Predrag Srećković.
Radnički u Novi Pazar ide rasterećen, sa pritajenom željom da iznenadi rivala i revanšira mu se za poraz u prvom delu šampionata.
„Naše amcbije su da pokušamo da odigramo što bolje možemo i da u tom sportskom nadmetanju izvučemo svoj maksimum.“ – zaključuje strateg Kragujevčana.
Jedna od glavnih uzdanica ekipe Radničkog na sutrašnjem meču biće sjajni Rade Dačović, koji ističe da je Novi Pazar veliki dužnik njegovoj ekipi, budući da je odneo bodove iz „Jezera“ u prvom delu sezone.
„Idemo u Novi Pazar opušteni i nadamo se da će iz toga proisteći dobar rezultat. Nemamo rezultatsku presiju, ali ćemo pokušati da im se revanširamo za taj poraz u prvom delu sezone.“ – rekao je Dačović.
Utakmica između Novog Pazara i Radničkog igra se sutra o 19 časova.

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plavi u subotu startuju na turniru u Istri

Izvor: SandzakPress.net, 30.Jan.2015

Novi Pazar – Fudbaleri Novog Pazara, koji se pripremaju u hrvatskom Novigradu, prvu kontrolnu utakmicu odigraće sutra od 13 časova protiv ljubljanske Ilirije. Izabranici Milorada Kosanovića će u Umagu odmeriti snage sa slovenačkim trećeligašem, što je ujedno meč kojim će zvanično biti otvoren...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.