Očekivano: Divac kaže da Amerikanci lažu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2016, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekivano: Divac kaže da Amerikanci lažu

Kao što se i očekivalo oglasio se predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac povodom skandalozne izjave koju je dao za američke medije, a za koju tvrdi da nije tačna.

Podsetimo, proslavljeni košarkaš je u želji da uveliča košarkaško znanje DeMarkusa Kazinsa navodno rekao da je on “trenutno najdominantniji košarkaš, te da mu je žao Srbije jer će ih ubiti”.

- Izjava koju su preneli američki mediji, a onda je od njih preuzeli srpski novinari nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tačna. Istina je da sam na pitanje od Kazinsu rekao da je on verovatno jedan od najdominantnijih košarkaša danas, ali ga uopšte nisam stavljao u odnos sa našim momcima. Ne sumnjam ni najmanje u našu reprezentaciju, štaviše smatram da imaju znanje i sjajnu energiju i da vođeni Saletom Đorđevićem mogu daleko - kazao je Divac u izjavi za Informer.

Izjava u originalu, data sa za CSN, na engleskom jeziku glasi ovako:

- “He’s the most dominant player in the whole world. And being from Serbia, I have to root for Serbia, but I feel bad for them. He’s going to kill them.”

Ako je verovati Divcu Amerikanci su mu stavili u usta “da je primoran da navija za Srbiju jer dolazi iz te zemlje” i “da mu je žao momaka jer će ih Kazins ubiti”.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.