Obradović želi Bjelicu u Fenerbahčeu

Izvor: Blic, 09.Jul.2013, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović želi Bjelicu u Fenerbahčeu

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica postao je glavna meta ekipe iz Istanbula nakon dolaska Željka Obradovića na mesto šefa stručnog štaba.

Jedan od najtraženijih igrača ovog leta na košarkaškoj pijaci postao je Nemanja Bjelica posle sjajne sezone u dresu španskog tima Laboral Kuće.

Upitan da prokomentariše klupski status, Bjelica je izjavio da će situacija biti jasnija do kraja nedelje. Za 25- godišnjeg igrača interesovanje pored ekipe sa Bosfora pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je i španska Barselona.

Novi trener Fenerbahčea Željko Obradović mogao bi potpuno da renovira tim, a navodno mu je u planu da od glavih aduta iz prošle sezone zadrži samo Boa Mekejleba.

Bjelica je prošle sezone beležio u proseku 9,9 poena uz 5,7 skokova, uz ukupan učinak od 9,5 indeksnih poena.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Obradović želi Bjelicu u Fenerbahčeu

Izvor: Dzungla.org, 09.Jul.2013

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica postao je glavna meta ekipe iz Istanbula nakon dolaska Željka Obradovića na mesto šefa stručnog štaba.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.