Obradović: Radio bih u NBA ligi

Izvor: B92, 28.Feb.2013, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Radio bih u NBA ligi

Proslavljeni srpski trener Željko Obradović izjavio je da bi rado trenirao neku NBA ekipu sa ozbiljnim ambicijama.

"Ranije nisam razmišljao o tome da budem trener u NBA ligi, ali promenio sam mišljenje posle boravka u Detroitu. Ako bih dobio dobru ponudu od neke NBA ekipa sa plej-of ambicijama, prihvatio bih", rekao je Obradović, koji je mesec dana proveo u trening-kampu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Detroit Pistonsa.

Najtrofejniji evropski trener prošlog leta napustio je Panatinaikos i otišao na odmor.

"Sigurno je da ću ponovo trenirati nekoga – ako me neko pozove i dopadne mi se projekat, sešćemo i probaćemo da se dogovorimo“, kaže Obradović.

Pre Panatinaikosa, srpski trener bio je na čelu Real Madrida i Huventuda.

"Zadržao sam kuću u Badaloni, a za to postoji razlog – nikada neću zaboraviti taj period. Voleo bih da sam osvojio nacionalnu titulu, ali mislim da sam obavio dobar posao u Badaloni i Madridu“.

Takođe, Obradović je još istakao da je Huan Karlos Navaro najbolji ’napadač’ u Evropi i da Olimpijakos i Panatinaikos moraju da nađu rešenje za sukobe navijača.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obradović: Preuzeo bih ambiciozan NBA tim, promenio sam mišljenje u Detroitu

Izvor: Blic, 28.Feb.2013

Jedan od najboljih srpskih trenera u istoriji košarke Željko Obradović rekao je da bi rado prihvatio angažman u NBA ligi ukoliko dobije ponudu od nekog kluba sa velikim ambicijama u nokaut fazi..."Ranije nisam razmišljao o tome da budem trener u NBA ligi, ali promenio sam mišljenje u Detroitu....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.