Izvor: HotSport.rs, 29.Jan.2015, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUČIO: Zvezdino dete hoće da igra za Crnu Goru

Vezni fudbaler Crvene zvezde Vukan Savićević izrazio je želju da se vrati u nacionalni tim Crne Gore.

Igrao je za kadetsku selekciju Crne Gore, potom za omladinsku Srbije, a sada želi da se vrati među „sokolove“.
– Kontaktirali su me ljudi iz FSCG pre mesec dana, razgovarao sam s njima što se tiče igranja za Crnu Goru. Ne znam dokle je došla priča sa pasošem, ali znam da je procedura uveliko u toku. Iskreno, imam veliku želju da obučem dres Crne >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Gore – rekao je Vukan Savićević.
Vezista Crvene zvezde je istakao da prvo želi da igra za mladu reprezentaciju, pa tek onda za A tim.
– Nemam nameru da preskačem stepenice. Ukoliko dobijem državljanstvo, prvo bih igrao za mladu selekciju, a kasnije ako zaslužim za najjači tim. Mlad sam, treba sve da ide nekim normalnim tokom – istakao je za Topfudbal, Vukan Savićević.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukan Savićević prelomio: Igraću za Crnu Goru!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2015

Procedura već pokrenuta…..Kadetska reprezentacija Crne Gore, pa omladinska Srbije… Sve do Evropskog prvenstva u Litvaniji na kojem je Srbija osvojila zlato, a selektor Ljubinko Drulović precrtao Vukana Savićevića sa spiska članova nacionalnog tima. Vezista Crvene zvezde stoga se, saznaje portal...

Nastavak na MozzartSport.com...

Vukan Savićević ponovo oblači dres Crne Gore!

Izvor: Sportal.rs, 29.Jan.2015

Fudbaler Crvene zvezde Vukan Savićević mogao bi ponovo da zaigra za selekciju Crne Gore, za koju je nastupao kao kadetski reprezentativac, tvrdi crnogorski portal Topfudbal...Savićević je posle toga odlučio da igra za omladinsku selekciju Srbije, koju je vodio Ljubinko Drulović do titule prvaka...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.