Izvor: HotSport.rs, 25.Jun.2017, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBROJAVANJE: Evo koji je termin utakmice kvlafikacija za LŠ između Partizana i Budućnosti…

Do starta Partizana u kvalfikacijama za Ligu šampiona ostalo je još svega 16 dana, a izgleda da je poznat datum prve utakmice koja se igra u Beogradu.

Grobari jedva čekaju da Partizan zaigra u kvalfikacijama za Ligu šampiona. Vremena je sve manje i može se reći da je počelo odbrojavanje. Kako za sada stvari stoje prvi meč između srpskog šampiona Partizana i crnogorskog prvaka >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Budućnosti odigraće se 11. jula na stadionu u Humskoj. To pada utorak, a najverovatnije vreme je 20.45.
Revanš meč na programu je sedam dana kasnije na stadion Pod Goricom. Bolji iz dvoboja ide u treće kolo kvalfikacija za Ligu šampiona.
The post ODBROJAVANJE: Evo koji je termin utakmice kvlafikacija za LŠ između Partizana i Budućnosti… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

DA LI ĆE GROBARI BITI RAZOČARANI: Ovo niko nije OČEKIVAO pred meč sa Podgoričanima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2017, 13:53

Prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra se u Beogradu...Fudbalski klub Partizan zaigraće u novoj sezoni u starom, prošlogodišnjem dresu! Sponzor crno-belih, kompanija Najk poslala je, navodno, samo novu drugu garnituru dresova, koja će biti pretežno bela...JOŠ SAMO MALO: Evo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.