ODBOJKA: Juniori razočarali na EP

Izvor: Mondo, 30.Avg.2012, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBOJKA: Juniori razočarali na EP

Borba za medalju ostala san, juniori se posle grupne faze takmičenja vraćaju kući.

Ubedljiv poraz od domaćina, raspršio je sve nade najboljih juniora Srbije da mogu do plasmana u završnicu EP u Poljskoj. Posle lekcija od Belgije i Rusije, u prva dva meča u Grupi A, bolji od naših momaka bili su i vršnjaci iz Poljske, 3:0 (25:21, 25:15, 25:22).

Loši rezultati na šampionatu Starog kontinenta veliko su razočarenje za ekipu koja u svojim redovima ima standardnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << seniorskog reprezentativca Uroša Kovačevića, odnosno potencijalnog, Aleksu Brđovića. Osim u meču protiv Finske, ipak nedoraslog rivala, Srbi nisu pokazali kvalitet a očekivalo se to od istih ovih momaka koji su u kadetskoj konkurenciji bili evropski i svetski prvaci.

Iako će izabranici selektora Milana Žarkovića, do kraja takmičenja u grupi, odigrati još jedan meč, protiv Italije, on neće imati nikakav takmičarski značaj jer je naša selekcija neće razigravati ni za plasman na EP.

(MONDO, foto: CEV)
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODBOJKA: Juniori razočarali na EP

Izvor: OkRadio.rs, 30.Avg.2012

Borba za medalju ostala san, juniori se posle grupne faze takmičenja vraćaju kući. Ubedljiv poraz od domaćina, raspršio je sve nade najboljih juniora Srbije da mogu do plasmana u završnicu EP u Poljskoj. Posle lekcija od Belgije i Rusije, u prva dva meča u Grupi A, bolji od naših momaka bili...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.