ODBIJENI KAZAHSTANCI: Zvezda imala BAŠ dobru ponudu za Kangu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBIJENI KAZAHSTANCI: Zvezda imala BAŠ dobru ponudu za Kangu! (FOTO)

Uzdanica trenera Božovića ostaje bar do leta na Marakani

Nije lako odoleti ponudama, ali je Crvena zvezda uspela da sačuva najbolje adute za drugi deo sezone. Mnoge ekipe su tražile Gelora Kangu, a kako se nezvanično saznaje najuporniji je bio Kairat iz Kazahstana.

MILIJAŠ: Na 2:0 mogu da promašim, ali bilo bi lepo da pogađam na 0:0

SEĆATE LI SE BUGARINA GEORGIJEVA: On još priča o Zvezdi, Piksiju i NARAVNO Žigi (FOTO)

Kazahstanci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su Imali plan da angažuju vezistu iz Gabona i plate obeštecenje u dogovoru sa crveno-belima, pošto su upoznati sa njegovim kvalitetima iz doba kada je nastupao za Rostov.

Njihova procena je da im je takav igrač preko potreban u pokušaju da konačno budu bolji u šampionatu od Astane. Nova sezona u Kzahstanu startuje polovinom marta.

Kanga se nalazio i na meti timova iz Turske i Rusije, ali je sve stopirano odlukom Crvene zvezde pa će bar do leta ostati u najboljem timu trenera Miodraga Bozovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.