OD GLUME SE NE BI HLEBA NAJEO: Džoi Barton prešao svaku granicu dobrog ukusa! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Feb.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD GLUME SE NE BI HLEBA NAJEO: Džoi Barton prešao svaku granicu dobrog ukusa! (VIDEO)

Kotroverzni fudbaler koji trenutno nastupa za ekipu Barnlija, još jednom pokazao da ne zna za fer plej pokužavši pomoću jako loše glume da iznudi isključenje protivnika.

Premijerligaš za koji Barton nastupa, senzancionalno je juče ispao iz FA Kupa od petoligaša Linkolna a ovu utakmicu je obeležio i teatralni pokušaj pomenutog igrača, da svom timu donese brojčanu prednost na terenu.
NE MOŽE BEZ PROBLEMA: Odložena utamica u Gornjem Milanovcu! >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Ipak sudije širom Evrope, pogotovo Englezi poznaju Džoija kao “zlu paru” pa nikako nije mogao da ih prevari, pogotovo što je sve izgledalo jako smešno i mora se reći “neukusno”.
When you’re finished as a footballer, so you try to get a Non League player sent off…
Joey Barton everyone. pic.twitter.com/0adlVXeS39
— Jake (@Everything_City) February 18, 2017
Nakon utakmice Barton je pokušao da opravda sebe i ovaj svoj postupak.
– Nisam želeo da Rid bude isključen. Moj je posao bio da ga ometam. Nisam želeo da stanem ispred njega. Pokušao sam da se sagnem, ali se on pomerio unazad i udario me po glavi. Kontakt je deo igre, tako da to nije sporno.- Objasnio je on, mada ne verujemo da postoji ni jedna osoba na svetu koja je to “progutala”. 

The post OD GLUME SE NE BI HLEBA NAJEO: Džoi Barton prešao svaku granicu dobrog ukusa! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.