Novi udarac za Španiju: I Gasol propušta EP

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2015, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi udarac za Španiju: I Gasol propušta EP

"Igrao sam za reprezentaciju 14 godina i možda je došlo vreme da se odmorim. Još nisam pričao sa selektorom", rekao je Gasol

Košarkaš Memfisa Mark Gasol rekao je danas da se najverovatnije neće odazvati pozivu reprezentacije Španije za predstojeće Evropsko prvenstvo.

"Odluka da li ću igrati na prvenstvu Evrope je usko povezana sa mojom budućnošću. Igrao sam za reprezentaciju 14 godina i možda je došlo vreme da odmorim. Još nisam pričao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa selektorom", rekao je Gasol za španske medije.

Novom selektoru Serđu Skariolu su ranije nastup na prvenstvu Evrope zbog povreda otkazali Hoze Kalderon i Riki Rubio.

Gasol je ove sezone u NBA ligi prosečno beležio 19,7 poena, 10,3 skokova i 4,5 asisitencija.

Španija će igrati u B grupi u Berlinu sa reprezentacijama Srbije, Nemačke, Turske, Italije i Islanda.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija za protivnika ima sve slabije Špance: Mark Gasol propušta Evrobasket!

Izvor: Blic, 28.Maj.2015

Košarkaš Memfisa Mark Gasol rekao je da se najverovatnije neće odazvati pozivu reprezentacije Španije za predstojeće Evropsko prvenstvo..."Odluka da li ću igrati na prvenstvu Evrope je usko povezana sa mojom budućnošću. Igrao sam za reprezentaciju 14 godina i možda je došlo vreme da odmorim....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.