Novi potresi u Galati: Erceg i Micov najavili odlazak

Izvor: Sportal.rs, 04.Mar.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi potresi u Galati: Erceg i Micov najavili odlazak

vesti o Galatasaraju ovih dana uglavnom su vezane za probleme. Posle odlaska Aleksa Marića i Karlosa Aroja, turski mediji prenose da će se slično desiti i u slučaju Vladimira Micova i Zorana Ercega.

Prema pomenutim izvorima, srpski košarkaši su čelnicima giganta iz Istanbula dali rok do četvrtka da prema njima izmire obaveze. Ukoliko se to ne dogodi, Micov i Erceg će napustiti klub. Podsetimo, već su otišli Furkan Aldemir, Nejtan Džavai, Pjetro Aradori, Jan Vujukas i Nolan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Smit.

Galata je sa učinkom 2-6 pretposlednja ekipa u E grupi Top 16 faze Evrolige, dok je na tabeli nacionalnog šampionata šesta. Narednog četvrtka u Istanbulu gostovaće Crvena zvezda Telekom.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.