Novak o IPTL ligi: Uživam u timskom duhu

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak o IPTL ligi: Uživam u timskom duhu

Prošlog decembra Internacionalna premijer liga imala je premijeru. Igrači i igračice su bili podeljeni u različite timove kako bi branili boje gradova domaćina. Za 2. decembar zakazan je početak novog izdanja ovog takmičenja.

Čast Srbije u ovoj sezoni braniće Novak Đoković i Ana Ivanović. Nole će se takmičiti za Singapur, a Ana za Dubai.

- Ovo takmičenje je unelo novitet u naš sport. Stvarno je zadovoljstvo biti deo svega ovoga. Odigraćemo dobre mečeve, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali i zabavljati se na terenu - rekao je Đoković.

Na pitanje šta mu se najviše dopada u konceptu takmičenja, kao iz topa je istakao:

- Timski duh. Kada ste deo tima, onda bodrite saigrače. Nemamo baš mnogo prilike da se timski takmičimo na Turu. Publika je prošle godine uživala na tribinama jer su imali priliku da gledaju tenisere u svom gradu. Uživao sam sve vreme, putovali smo zajedno. Odlično je sve proteklo.

U ekipi Singapura pored Novaka igraće još i Nik Kirjos, Tanasi Kokinakis, Marselo Melo, Karolina Pliškova, Belinda Benčić i Karlos Moja.

Ani Ivanović u timu Dubaija društvo će praviti Rodžer Federer, Tomaš Berdih, Marin Čilić, Danijel Nestor, Kristina Mladenović i Goran Ivanišević.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.